sábado, 14 de noviembre de 2020

K&Vgaraje wrapping

Un dia qualsevol del mes de gener d'enguany, Kike García, camioner de transport internacional, va aparcar el seu camió a la cuneta d'una carretera qualsevol, ja cansat de rodar amunt i avall. Es va baixar de la mole amb rodes en la que pràcticament tenía la seua llar i es va montar el seu propi negoci amb la il.lusió de qui estrena sabates noves. Al carrer  Carrer Font del Gerro 62, a Paterna, va trobar el lloc ideal per a fer realitat allò que duia temps projectant-se a la seua ment: Un taller de car wrapping. Estem parlant de principis d'any, quan allò del coronavirus i la pandèmia que vindria a continuació no era més que una novel.la de ciencia ficció. Estant en ple muntatge del seu negoci, esta pandèmia va fer que les gestions per a obrir el seu negoci es ralentitzaren. Al final, va poder inaugurar el seu establiment en el mes de maig, al que va anomenar K&Vgaraje wrapping, amb totes les mesures de seguretat que els nous temps obligaven.

Què és això del car wrapping? L'activitat principal d'este negoci és la decoració de cotxes i motos particulars amb vinil. La técnica consisteix, com el seu propi nom indica, en embolicar (wrapping) el vehicle, bé sencer, o bé algun element del mateix (retrovisors capó, sostre, paracolps....) amb vinil fundit d'automoció. Amb calor, s'adhereix a la zona per on s'ha estés i queda com si haguera acabat d'eixir d'un taller de xapa i pintura, recien pintat.

Sol associar-se a sovint amb el tuning o tunejat de vehicles.En els dos supostos, es du a terme la personalització del vehicle. Però, mentre que el tuning és sinònim de personalització d'un vehicle motoritzat a través de diferents modificacions de la mecànica per a un major rendiment i també aplicat popularment a canvis exteriors de la carrosseria i fins i tot interiors de la cabina, Per tant, mentre el wrapping només canvia l'aspecte exterior del vehicle amb l'aplicació de làmines de vinil, el tuning va més enllà i modifica el que podríem dir que és el bricolatge del vehicle.

Per tant, el wrapping permet eixa personalització de l'exterior del vehicle, amb els colors de moda del moment, amb l'avantatge de que eixa pel.licula de vinil que s'ha adherit a la carrosseria del vehicle, la protegeix de les inclemències de l'oratge, com poden ser el sol o la pluja. A més a més, es tracta  d'una tècnica reversible, permetent despegar en qualsevol moment el vinil i tornant el vehicle a lluir la carrosseria original

K&Vgaraje wrapping aplica esta nova tècnica novedosa, utilitzant vinil fundit d'automoció  de primeres marques a nivell mundial com poden ser, entre altres Hexis, Avery Dennison..., tot açò en una ampla gama de colors i una extensa gama d'acabats en brill, mate, cromat, llis i, fins i tot amb retolació previa, especialment recomanable açò últim per a vehicles d'empresa.

En estos temps de pandèmies, confinaments i altres restriccions ocasionades per la covid-19, encara hi ha persones emprendedores com Kike García que, tenen l'espenta necessària com per a començar una nova etapa profesional sense por al canvi, així com la valentia suficient de dur a terme este canvi d'etapa profesional en uns temps difícils com són els que estem vivint en estos moments. Des d'estes paraules no podem més que aplaudir la seua iniciativa i desitjar-li el millor dels èxits profesionals.